Suskunlar

Sorry, Suskunlar is not available on Netflix Philippines. We check Netflix hundreds of times a day, so you can check back regularly to see when it appears for streaming.

Even though this isn't available, did you know there are thousands of additional movies and shows you can watch by changing your Netflix country? Don't miss out!

Unlock International Netflix

Synopsis

Suskunlar, is a Turkish television drama series based on Lorenzo Carcaterra's 1995 novel of Sleepers.


Cast

Yusuf Ias
Yusuf Ias
Murat Yildirim
Murat Yildirim
Asli Enver
Asli Enver
Sarp Akkaya
Sarp Akkaya
Güven Murat Akpinar
Güven Murat Akpinar
Berk Hakman
Berk Hakman
Mehmet Özgür
Mehmet Özgür
Reha Özcan
Reha Özcan
Pelin Akil
Pelin Akil
Emir Faruk Ugurcan
Emir Faruk Ugurcan

Episodes

Suskunlar: Season 1

Hatırlamak Unutmaktan Zordur.
Not Available

Hatırlamak Unutmaktan Zordur.

2012-01-03

Kuyudibi Mahallesinde doğan Bilal, Zeki, Ecevit ve İbrahim sünnetten kaçarken bir baklava arabası çalarlar ve bu araba yaşlı bir adama çarpar. Bunun sonucunda hapse girerler ve hapiste kötü muamele edilir. Bu dört arkadaş birbirlerini bir daha görmeyeceğine söz verirler. Ama Zeki, bu sözü bozar. Farklı hayatları olan arkadaşları bir araya getirir. Bunlar Özcan (Fatih Paşalı)'ı vururlar ve Zeki öldürülür.

Ayrılık öldürmez. Gerçekler Öldürür.
Not Available

Ayrılık öldürmez. Gerçekler Öldürür.

2012-08-03

Zeki'nin ölümünden sonra bu arkadaşlar intikam listesi hazırlar ve ilk hedefleri hapishane gardiyanı Sait Karam (Reha Özcan)'dır. İlk önce diğer hapishane gardiyanı Hüseyin Kıran'ı bulurlar. Amaçları Hüseyin'i konuşturup geçmişte neler gördüğünü söylemesidir. Ama Bilal (Sarp Akkaya) küplere biner ve Hüseyin'i öldürmek ister. Gurur Kutay (Berk Hakman) adında bir polis ortaya çıkar. Ecevit (Murat Yıldırım)'ten şüphelenir. Bilal Takoz İrfan'a telefon eder ve Takoz oraya gider. Bu sırada İbrahim (Güven Murat Akpınar) İrfan'ın arabasını vurur.

En Çok Sevdiğin. . . En Zor Anında Yanına Koştuğundur.
Not Available

En Çok Sevdiğin. . . En Zor Anında Yanına Koştuğundur.

2012-03-15

Ecevit, arkadaşlarını kendi evine çağırır ve orada Sait'ten nasıl intikam alacaklarını konuşurlar. Bu sırada eve Birsen (Pelin Doğru) ve Sermet (Murat Garipağaoğlu) eve gelirler. Ecevit kaydı vermekten vazgeçtiği için Sait'in evine giderler. Çocukların dövüldüğü kaydı alıp savcıya gönderirler. Bu sırada Ecevit Sait'in avukatı olur.

Bazıları Kim Olduğunu Geç Anlar.
Not Available

Bazıları Kim Olduğunu Geç Anlar.

2012-03-22

Ecevit'in babası Belalı Naim (Metin Oktay) hapisten çıkar ama Ecevit onu terkeder. Sait'in güvenini kazanması lazımdır. Ama Hüseyin'den hapishanede bir çocuk öldürüldüğünü duyar ve Hüseyin'i, aynı zamanda İrfan'ı mahkemeye çağırırlar. Hüseyin Bilal'e verdiği sözü bozup Sait'e yalancı şahitlik yapmıştır. Bu yüzden İrfan ve Sait tek casede kurtulmuşlardır.

Kime Güveneceğini İyi Düşün.
Not Available

Kime Güveneceğini İyi Düşün.

2012-03-29

Sait artık Ecevit'e güveniyor. Ama her şeyini anlatacak kadar değil. Ecevit yine de öğrenecek. Çünkü Sait'i uzun yıllar hapiste tutmak için çok daha fazlasına ihtiyacı var. Fakat öğrendiğine pişman olacak. Duydukları onu ve diğerlerini dehşete düşürecek. Ecevit elindekileri kullanmak için şimdi hiç kaldıramayacağı bir şey yapmak zorunda. Ondan sonra başını kime yaslayacak? Ahu Ecevit'e son sözünü söyledi. Ecevit'in yanında olması şimdi tek bir şeye bağlı. Gurur kendine her zamankinden çok güveniyor. Çünkü artık sadece ipucu değil, bir de şahidi var.

İnanmak En Büyük Kumardır.
Not Available

İnanmak En Büyük Kumardır.

2012-04-12

İrfan Ecevit'ten şüphelendi ve düştü peşine. Ecevit kendini aklamak için bir kurban bulmaya çalışır, ama İrfan kendi kurbanını bulmuştur bile. Ecevit tüm bunlar olurken, babası hakkında bilmediği şeyler öğrenir. Ve bir kez olsun inanmak ister babasına ama soru listesi uzun. Belalı Naim hala aynı karanlık adam mı? Değişmiş olabilir mi? Herkes yeni bir şansı hak eder mi? Ahu Ecevit'in içini görmüştür bir kere. Şimdi onun da yanında olmaya, kendince herkesi iyi etmeye çalışır. Ama iyilik her sorunu çözmeye yetmez. Naim'in doldurduğu Birsen, Ahu'ya küçük bir göz dağı vermeye kararlıdır artık. Ecevit'ten istediğini alamayan Gurur ise, yeni bir hedef seçmeye karar verir. Buradaki şüpheli listesiyse dar. Ya İbo. Ya Bilal...

Bugün Kötü Birşey Olmayacak...
Not Available

Bugün Kötü Birşey Olmayacak...

2012-04-19

Babasına inanan Ecevit, geçmişin intikamını almak için bugünün işlerini bozmaya karar verir. Bunun için İrfan'ın en büyük ve gizli işinin peşine düşerler ancak o işin ne olduğunu bir türlü öğrenemezler. Bu süre boyunca Naim, Bilal'e şantaj yapmaktadır. Herşeyden habersiz intikam peşinde koşan Ecevit'se bu yolda ellerini kirletmeden yürümek için elinden geleni yapmaktadır. Ama İrfan'ın işini bulduklarında, kafası biraz karışacaktır. Bir yönlendirmeyle Birsen'le ilgilenmeye karar veren Ecevit, istemeden onu daha da hayal kırıklığına uğratacak, Ahu'yla ilglili bilmediği bir gerçeği öğrenmesine sebep olacaktır.

Herkes Ait Oldugu Yere Döner.
Not Available

Herkes Ait Oldugu Yere Döner.

2012-04-26

İrfan'ın işini bozdu, paralarına el koydu bizimkiler. İrfan'ın canı yandı, şimdi kararlı, peşindekiler her kimse sıradan bulacak. Ecevit, Naim'i İrfan'ın öfkesinden uzak tutmak için ona bir kurban vermek zorunda. Ama lafını dinletmesi şimdi hiç kolay değil. Çünkü gözü dönmüş İrfan artık avukatı da yanına yaklaştırmıyor. Ona yaklaşmak için uğraşan Ecevit, o kurbanı ikna etmesi için, sokaklarda koşturan Bilal'e güveniyor. Bilal bu arada, Ecevit'in gölgesinde kalmaktan rahatsız. Ahu'yla nasıl birlikte olmaya başladıklarını anlatacak Ecevit'e ve yardım isteyecek ondan. Ecevit kardeşinin ilişkisine kendi yöntemleriyle yardım edecek.

Vicdan Yarası
Not Available

Vicdan Yarası

2012-05-03

Bilal'in kardeşlerine söylediği yalanlar birikti. Yaptıklarının hesabını vermesi artık çok zor. O vicdan azabıyla kıvranırken, Ecevit işin içine iyice karışan babasını İrfan'dan bu sefer uzak tutmak zorunda. Çünkü yeni plan bir hatayı daha kaldırmaz. Ecevit şimdi bir taşla iki kuşa birden son darbeyi vuracak. Biri İrfan. Ya Ecevit'in elinden kurtulacak ya damgayı yiyecek.

En Büyük Bela, En Günahsızın Başına Gelir.
Not Available

En Büyük Bela, En Günahsızın Başına Gelir.

2012-05-10

Bilal yalanlarını itiraf etti kardeşine, çok pişman. Ama Şerif onun yüzüne bile bakmıyor. Bilal için her şeyi değiştirir bu. Şerif yoksa, Bilal bu işte yalnızsa eğer, o zaman kural da yok. Gözünü kararttı, bu sefer İrfan'ı öldürecek. Kendini harcarcasına atlayacak belaya ama bela Bilal'i değil, en günahsızı seçecek...

U Dönüşü
Not Available

U Dönüşü

2012-05-17

İbo'nun ölüm kalım savaşı sürüyor. Ama Bilal'in bir süre ortadan yok olması gerek. Çünkü bu sefer İrfan'ı fena kızdırdı. İrfan emri verdi. Cebrail Bilal'in işini bitirecek. Cebrail sonunda yüzünü gösterecek ama yöntemleri Bilal'i dehşete düşürecek. Bu arada kötüler birleşiyor. Gurur, İrfan ve Sait yıllar sonra tekrar bir araya gelirken, Ecevit, izini bulamadıkları tek ismi sonunda duydu: Gazanfer. Onu bulmak için uğraşırken Ecevit için bir anda hayat duracak. Kardeşinin mutluluğu için hislerini kendine bile itiraf etmeyen Ecevit, kendi bile anlamadan bu kez soluğu Ahu'nun yanında alacak.

Bir Garip Ecevit Hikayesi
Not Available

Bir Garip Ecevit Hikayesi

2012-05-24

Gurur, İrfan ve Sait yıllar sonra birleşti. Fakat acımasız planları bugün de hala aynı şey üzerinden: Çocuklar. Hapisten çıkan bir çocuk şimdi ellerinde: Garip. Dört kardeşin küçükken yaşadıklarını yaşamış yalnız bir çocuk Garip. Bizimkiler, kendi çocukluklarını kurtarmak istercesine yardımına koşacak onun.

Gazanfer Bulanındır.
Not Available

Gazanfer Bulanındır.

2012-05-31

BEKLENEN YÜZLEŞMENİN GALİBİ KİM OLACAK? İrfan köstebeğin, Ecevit Gazanfer'in, Gurur üçüncü adamın peşinde! İrfan ve Sait için şimdi herkes şüpheli. Onlar köstebeği ararken Ecevit Gazanfer'i bulmak için uzun bir yola çıkacak ve hedefe adım adım yaklaşacak. Sonunda Ecevit'i ne bekliyor? Ecevit'in yokluğunda Bilal'in yeni bir dert ortağı olacak: Gurur. Kendi yöntemleriyle üçüncü adamı ararken, fark etmeden, yıllardır unuttuğu birine çok yaklaşacak Gurur. Yıllar öncesiyle boğuşan biri daha var: Ahu. Ecevit'ten alacağı cevaplarla şimdi daha da çaresiz. Bu arada İrfan bir isim öğrenecek: Şerif! Parçalar yerine oturacak ve İrfan Bilal'in karşısına dikilecek.

Son Gülen İyi Güler
Not Available

Son Gülen İyi Güler

2012-06-07

KOVALAMACADA SON GÜLEN KİM OLACAK? Bilal, Gurur'un Gazanfer olduğunu öğrendi. Şimdi onu ölmekten beter edecekler. Ecevit ve Bilal Gurur'un işini bitirmek üzere iki ayrı koldan yola çıkacaklar. Ama bu yol her zamankinden tehlikeli. Gidip de dönmemek var. Bu yüzden önce Ahu ve İbo'yla vedalaşacaklar. Bu arada Gurur da boş durmuyor. O da onun kim olduğunu bilen Şerif'in peşinde. Ama onun için, önce Bilal'i indirmesi gerek. Kovalamaca başladı. Kim kimi indirecek? Ecevit ve Bilal'den biri Ahu'ya geri dönecek ama hangisi? Ahu endişeyle onları bekliyor ama olayların ortasındaki kadın bu defa Ahu değil. Sibel.

2 Saniye
Not Available

2 Saniye

2012-06-14

İKİ SANİYEDE HERŞEYİ ECEVİT Mİ YOKSA BİLAL Mİ DEĞİŞTİREBİLECEK? Gurur, ondan herşeyini alan Ecevit ve Bilal'den, ikisinin de en kıymetlisiyle intikam alma peşinde şimdi. Ecevit ve Bilal Ahu'yu kurtarmak için hayatları pahasına koşturacak. Ama ipler şimdi tamamen kopacak. Çünkü Gurur'un derdi o kadar basit değil. Onun şimdi, herkesin birden canını yakacak bir planı var. Bu planı bozmak için bizimkilerin sadece iki saniyesi olacak.

Bedel
Not Available

Bedel

2012-06-21

Gurur şimdi bizimkilerin elinde. Ama işleri henüz bitmedi. Çünkü onlar bugün, geçmişin intikamını kökünden alacaklar. İrfan'ın onlardan aldığını artık geri alma zamanı. Bu yolda Gurur, bizimkilere yardım edecek mi? Etse de etmese de. Şerif adım adım etrafını kuşatırken, İrfan son çaresine sarılacak. Ne de olsa şimdi, İrfan'ın erkekliği topun ağzında. İntikam yolunda hala sırt sırta giderken, ilişkilerde son sözler söylenecek. Çünkü bugün artık yolun sonu. Günün sonunda, biten sadece intikam olmayacak.

Not Available

Episode 17

Not available

No description available.

Suskunlar: Season 2

Geri Kalan Hayatımın İlk Günü
Not Available

Geri Kalan Hayatımın İlk Günü

2012-06-09

Ecevit, Bilal, İbo, Ahu. Onları önce ayıran, sonra bir araya getiren hapishane günlerinin intikamını sonunda aldılar. Ama bu yolunun sonu, onların da sonu oldu. Şimdi bir kez daha dört bir yana dağıldılar. Kendilerine yeni hayatlar kurmaya. En baştan. O hayatlar bugün tekrar kesişecek. Çünkü bugün Kuyudibi'nin en mutlu günü. İbo ve Gülten evleniyor! Gurur, İrfan, Sait. İntikamdan paylarına düşeni aldılar.

Durduramıyorum
Not Available

Durduramıyorum

2012-09-13

Gurur tarafları belirledi, intikamının yolunu çizdi. Plan işliyor. Bizimkiler birbirine tekrar kenetlendi. Ama yeni planlardan da oyunculardan da habersizler.. İrfan ve Sait yeni emirleri beklerken, Nisan çoktan işe koyuldu. Ecevit'i kendine çekmek için üstüne düşeni yapacak. Bu arada Gurur bizimkilerden biri olma yolunda uğraşıyor. Ama onların şimdi Gurur'un dostluğundan çok daha büyük bir derdi var. En büyük bela yine en günahsızı buldu. Gülten ve İbo'nun arasına koca bir duvar koydu. Bu duvarı aşmak, İbo'nun büyümek için verdiği en büyük sınav olacak.

Göster Yüzünü
Not Available

Göster Yüzünü

2012-09-20

Kabus bitmiyor. İbo hayatında ilk defa elini kana buladı. Fakat yanlış adamı öldürmek için. Büyümek için can atan İbo, bunun ağırlığıyla nasıl başa çıkacak? Gurur İbo için kendini ortaya attı. Şimdi aralarına girdiğinden emin. İbo'nun dostluğu onu diğerlerinin de arasına sokabilecek mi? O bizimkilerin arasına girmeye çalışırken, Nisan da Ecevit'in hayatına bir adım daha yaklaşacak. Bu arada bizimkiler artık İbo'yu mutluk etmek istiyor. Artık beklemek yok. Onu ve Gülten'i hayata döndürmek için ellerinden geleni yapmaya hemen başlayacaklar.

Her Kavgada Ölen Benim
Not Available

Her Kavgada Ölen Benim

2012-09-28

İrfan Kuyudibi'ne kadar gelip Gülten'e yüzünü gösterdi. Bizimkiler artık kimin peşine düşeceklerini biliyor. Ve bu kovalamacada akıllarına gelen her yolu deneyecekler. İrfan bu arada çoktan kaçışa başladı bile. Ama İrfan'ın peşine düşmeden önce, İbo'nun itiraf etmesi gereken birşey var. Gurur bizimkilerin güvenini sarsmamak için, Nisan'ın bile tahmin etmediği bir yol seçecek. Nisan diğer yanda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ecevit'e yaklaşma yolundaki yeni adım, Nisan'ı hiç zorlamayacak. Bu kavganın ortasında hala acı çeken biri var. Gülten. Yaşadıklarıyla bir parça daha başedebilmek için İbo'dan mühim birşey isteyecek.

Yara İzi
Not Available

Yara İzi

2012-10-05

KİMİLERİ YENİ HAYALLER, KİMİLERİ YENİ YARALAR KAZANACAK... Herkesin bir hayali vardır bu hayatta. Ve bir yarası.. Bugün bazı hayaller yaraları sararken, bazıları kanatacak. Bilal bir yemin edecek: Sıra bende. Ama bugün sırası gelen sadece Bilal değil. Ecevit de uzun zamandır bugünü beklediğini farkedecek. İbo için öte yandan, Gülten'le yeni bir hayata başlamanın tam zamanı. Ve Ahu. Sesini duyurmak için daha fazla beklemeyecek artık. Gurur'un oyununun yeni adımı, Nisan'ın büyük bir sırrına malolacak. Günün sonunda herkes bir şey kazanacak. Kimileri yeni hayaller, kimileri yeni yaralar...

Herkes Güçlü Olmak İster
Not Available

Herkes Güçlü Olmak İster

2012-10-12

Herkes güçlü olmak ister. En çok da, eski gücünü kaybedenler. Sait Karam gibi. Müdür başına gelenlere yeterince sessiz kaldı. Şimdi gücünü geri almak istiyor. Bunun için kime gidecek? Güçlenmeyi kafasına koyan sadece Sait değil. Kuyudibi'nde Bilal'in gücü ağızdan ağıza dolaşmaya başladı. Bilal şimdi, hep hayal ettiği güce bir adım daha yakın.

Ecevit’in büyük sırrı...
Not Available

Ecevit’in büyük sırrı...

2012-10-18

Bazıları göstermek ister kim olduğunu, bazıları saklamak. Bugün Sait, kim olduğunu tüm dünyaya hatırlatmak isterken; Ecevit, tekrar unutmak için çırpınacak. Çünkü Ecevit'in kim olduğu, artık Sait'in iki dudağının arasında. Ecevit'in bir daha kendine bile açmamak üzere gömdüğü bir sır bu. Bu sırla yaşaması mümkün değil.

Benim kadar zalim bir kadın...
Not Available

Benim kadar zalim bir kadın...

2012-11-01

Ecevit'in herkesten sakladığı sırrı ortaya döküldü. Onun çocukluk vicdansızlığını Bilal bugün affedecek mi? Affetse de affetmese de, Ecevit olanların faturasını birine kesecek. Gurur amacına ulaştı. İki kardeşi karşı karşıya getirdi. Zaferinin keyfini sürmesine artık tek bir şey engel olabilir. Bu arada Nisan'ın artık vicdanı sızlıyor. Bununla başedebilmek için, unutmaması gerekenler var. Gurur hatırlatacak. Ahu Ecevit'in hayatına artık karışmıyor. Şimdi beklemediği bir şeyle karşılaşacak...

Mutlulugun Bedeli
Not Available

Mutlulugun Bedeli

2012-11-11

No description available.

Her Son Bir Baslangictir
Not Available

Her Son Bir Baslangictir

2012-11-18

No description available.

Her Son Bir Baslangictir
Not Available

Her Son Bir Baslangictir

2012-11-25

No description available.

Veda
Not Available

Veda

2012-12-02

No description available.

More titles you might like

Dont miss out on thousands of extra movies and TV shows, like:

Get International Netflix Now

Dont miss out on thousands of extra movies and TV shows, like:

Related News

Always know what’s new on Netflix

Bookmark us as your source of the latest Netflix content.